Hester van der Zaag

Coach & Trainer

Effectief en met voldoening werken: dat is mijn drijfveer. Bijdragen aan het grotere geheel terwijl je vooral jouw kwaliteiten inzet: het is niet altijd gemakkelijk, en elk systeem is weer anders. Hierin passen sommige mensen zich te veel aan waardoor ze hun voldoening kwijtraken, terwijl anderen te veel hun eigen koers varen en daarmee hun effectiviteit in samenwerking kunnen verliezen. Vaak gebeurt dit onbewust en met de beste intenties, is mijn grondhouding. Daarin ben ik begripvol, optimistisch en empathisch.

Mijn aanpak kenmerkt zich door logica en analyse met een expressieve stijl. Humor en scherpte houden ons samen op koers richting een tastbaar eindresultaat. Ik zoek de afwisseling tussen tempo en vertraging, tussen inhoud en vorm, hard skills en soft skills. Zodat we samen snel tot de kern komen en jij vooruitgang boekt in jouw ontdekking wat voor jou werkt.

Ik heb ruim 20 jaar ervaring als arts-epidemioloog en 5 jaar als trainer/coach op gebied van leiderschap, persoonlijke effectiviteit en professionele ontwikkeling. Daarnaast heb ik ruime ervaring als trainer/coach op het sportveld. Daarmee ken ik zowel de (medisch) academische context van binnenuit als de dynamieken van presteren onder druk, in teamverband en individueel.

‘Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg’.

 

Aandachtsgebieden:
Leiderschap
Professionele ontwikkeling/effectiviteit
Loopbaan & dilemma’s

Contact:
contact@leadingacademic.nl

Leading Academic is DE expert in het adviseren, coachen en trainen van de academische professionals die werken:

  • vanuit intrinsieke, inhoudelijke drijfveren;
  • in een complexe context.

Wij verzorgen coach-, advies- en trainingstrajecten, zowel incompany en als open inschrijving.

Wil je een vrijblijvend oriënterend gesprek voor je eigen ontwikkeling of voor jouw organisatie, dat kan altijd.

E-mail

contact@leadingacademic.nl

Telefonisch

+31 (0)168 85 23 80

LinkedIn

Laten we met elkaar linken.