Impact maken vanuit kracht

Benut je kracht, vergroot je impact, bereik meer!

 

Vooral geschikt als:

  • Je het lastig vindt om anderen overtuigend te beïnvloeden.
  • Vaak het advies krijgt om jezelf meer te profileren en je zichtbaarheid te vergroten.
  • Je non-verbaal een open boek bent.

Invloed uitoefenen of een boodschap helder overbrengen – het lijkt zo eenvoudig, maar dat is het zeker niet. Ten eerste moet je inhoudelijk weten wat je wilt zeggen. Ook moet je non-verbale gedrag overeenstemmen met de boodschap. En verder is het ook belangrijk dat je je gevoelens onder controle hebt en houdt.

Dit leer je natuurlijk niet allemaal in één dag. Maar deze workshop draagt meer dan het spreekwoordelijke steentje bij aan het vergroten van jouw impact. Zeker als je werkt in een masculiene en competitieve omgeving.

  • Zo leerde een arts hoe zij haar passie met rust over kon brengen op haar collega’s.
  • Een wetenschapper besefte hoe hij in een videoconference effectiever invloed kon uitoefenen.
  • Een jonge accountant benaderde na deze workshop een directeur-bestuurder veel kordater en doeltreffender dan daarvoor.

Want tijdens deze workshop leer je hoe je een boodschap verbaal en non-verbaal impact kan meegeven. Je leert twijfels om te zetten in constructieve invloed. En je leert de verschillen tussen verschillende communicatiepatronen te overbruggen.

De workshop verzorgt Margreet van Rixtel samen met Heleen Brinkman. Heleen traint vanuit de methode Respectful Confrontation en maakt theorie praktisch en voelbaar. Samen zorgen zij dat jij in je kracht komt en een versnelling in jouw carrière brengt.

Graag nodigen wij je voor deze eendaagse workshop uit. De prijs is € 397,-. De workshop wordt in de regio Utrecht verzorgd. De ontvangst is tussen 9.15 en 9.30 uur. We ronden uiterlijk af om 17.00 uur. De data van de volgende workshop tref je hieronder aan

Mocht je interesse hebben in deze workshop meld je dan aan of mail naar contact@leadingacademic.nl

N.B. Neem je deel aan het persoonlijk leiderschapsprogramma Leading Academic of Female Leading Academic dan is de deelname aan de workshop gratis.

 

 

In het kort

Datum
Donderdag 21 november 2024
Donderdag 3 juli 2025

Locatie
Suits and Sundays, Utrecht

Wat vinden anderen van de workshop?

“Wat een concrete workshop is het! Ik ga met heel veel nieuwe inzichten naar huis. Maar vooral met de zin ‘Less is more’. Want overtuigen met veel woorden en argumenten werkt niet. Dat is mij wel helder geworden“.

Bo

P&O-adviseur

“Ik wist niet dat het zo’n verschil maakte hoe je zit als je een boodschap over wilt brengen. Ik was altijd bezig met het inhoudelijk voorbereiden van vergaderingen. Nu ga ik ook letten op mijn lichaamshouding”.

Juliette

Intensivist

“Emoties omzetten in kracht. Wat goed om hiermee aan de slag te gaan. Mijn boosheid op het management kan ik nu omzetten in concrete acties. Dat helpt. Daardoor kan ik ook mijn plannen beter overbrengen aan mijn collega’s. Heel fijn!”

Nanne

Teamleider