Joop van Oers

Psychoanalyticus en cognitief gedragstherapeut

Joop van Oers gaat vooral uit van mogelijkheden die iemand in zich heeft. Dat is de bron van verandering: uitgaande van hoe iemand is en dus niet zozeer van hoe iemand zou moeten zijn. Er ontstaat in zijn optiek pas ruimte voor een innerlijke verandering als men zichzelf begrijpt en accepteert. Innerlijk evenwicht voorziet in een basis voor succesvol omgaan met jezelf en de mensen om je heen. Maar hoe pas je dit in de praktijk toe? Daarvoor is oefening vereist, o.a. in hoe een mens omgaat met de eisen die vanuit werk en privé gesteld worden, met stress dus.

Joop van Oers heeft zich de laatste decennia juist daarin gespecialiseerd. Hij geeft hij uiteraard adviezen en tips, maar hij weet ook dat de oplossingen die een cliënt zelf vindt in een gesprek waar gevoelens, logica en creativiteit hun plaats hebben, het meest duurzaam zijn.

Hij is afgestudeerd in de klinische psychologie aan de Vrije Universiteit en is vervolgens opgeleid tot psychoanalyticus en cognitief gedragstherapeut. Naast jarenlange ervaring als psychotherapeut in de GGZ en een eigen praktijk heeft hij gewerkt op de terreinen van stressmanagement en organisatieontwikkeling.

Aandachtsgebieden:
Stress & Vitaliteit
Organisatieontwikkeling

Contact:
contact@leadingacademic.nl

Leading Academic is DE expert in het adviseren, coachen en trainen van de academische professionals die werken:

  • vanuit intrinsieke, inhoudelijke drijfveren;
  • in een complexe context.

Wij verzorgen coach-, advies- en trainingstrajecten, zowel incompany en als open inschrijving.

Wil je een vrijblijvend oriënterend gesprek voor je eigen ontwikkeling of voor jouw organisatie, dat kan altijd.

E-mail

contact@leadingacademic.nl

Telefonisch

+31 (0)168 85 23 80

LinkedIn

Laten we met elkaar linken.