Suzanne Ogier

Coach voor (zorg) professionals

Ik help (zorg)professionals die vastzitten in hun patronen, hun lijf of hun werk en weer in beweging willen komen, het anders willen doen. Door te leren luisteren naar je innerlijk kompas en de intelligentie van je eigen lijf te ontsluiten, ontstaan er als vanzelf verschuivingen en komt er ruimte voor beweging.

Misschien herken je je in het volgende? Je bent je hoofd boven water aan het houden en je voelt onrust en stress in je lijf. Alles kost je energie en er is geen ruimte voor wat jij wilt. Of je kent je belemmerende overtuigingen en je wilt het graag anders, maar hoe dan? Alles wat je hebt geprobeerd lijkt je geen verbetering te brengen.

Ik begrijp hoe je je voelt en ik help (zorg)professionals zoals jij om weer te luisteren naar hun innerlijk kompas. Ratio is een belangrijke component tijdens zowel studie als loopbaan. Met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes begeleid ik je op rustige maar vasthoudende wijze bij het hervinden van de connectie tussen cognitie en experiëntiele kennis. Van daaruit ontstaat verandering van binnenuit in jouw eigen tempo.

Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in de wereld van onderzoek en gezondheidszorg en gedegen opleidingen op het vlak van organisatiecultuur, verandermanagement en persoonlijke groei en ontwikkeling.

Aandachtsgebieden:
Loopbaan & carrièrekeuze
Strategisch bewegen & conflict

Contact:
contact@leadingacademic.nl

Leading Academic is DE expert in het adviseren, coachen en trainen van de academische professionals die werken:

  • vanuit intrinsieke, inhoudelijke drijfveren;
  • in een complexe context.

Wij verzorgen coach-, advies- en trainingstrajecten, zowel incompany en als open inschrijving.

Wil je een vrijblijvend oriënterend gesprek voor je eigen ontwikkeling of voor jouw organisatie, dat kan altijd.

E-mail

contact@leadingacademic.nl

Telefonisch

+31 (0)168 85 23 80

LinkedIn

Laten we met elkaar linken.