Ingrid Hermans

 

Officemanager

Ik geloof in de kracht van ontwikkeling, een mens is nooit uitgeleerd. Het werkveld van ‘onderwijs en opleiding’ loopt daarom als een rode draad door mijn werkende leven. Sinds 1995 afwisselend als bureaumanager en programmacoördinator bij diverse opleidingsorganisaties. Vanaf 2008 ook als zelfstandig coach en trainer op het gebied van ‘het organiseren van je werk’.

Het voeren van het Officemanagement bij Leading Academic is voor mij de perfecte combinatie van een brede organiserende functie, in een klein team professionals met een bijzonder aansprekende dienst.

Ik houd ervan om plannen en ideeën om te zetten in doeltreffende actie. En vind het heerlijk als elke dag anders is en vraagt om andere accenten, nieuwe prioriteiten stellen en de juiste oplossingen bieden. Met natuurlijk als doel een soepel lopende organisatie en tevreden klanten.

Ik sta stevig met beide benen op de grond, en laat me graag leiden door wat mijn ervaring me leert. Andere sleutelwoorden voor mijn manier van werken zijn: overzicht houden door vooruit te zien, nemen van initiatief, afleveren van kwaliteit, helicopterview met oog voor detail én 100% inzet

Contact:
ingridhermans@leadingacademic.nl

Leading Academic is DE expert in het adviseren, coachen en trainen van de academische professionals die werken:

  • vanuit intrinsieke, inhoudelijke drijfveren;
  • in een complexe context.

Wij verzorgen coach-, advies- en trainingstrajecten, zowel incompany en als open inschrijving.

Wil je een vrijblijvend oriënterend gesprek voor je eigen ontwikkeling of voor jouw organisatie, dat kan altijd.

E-mail

contact@leadingacademic.nl

Telefonisch

+31 (0)168 85 23 80

LinkedIn

Laten we met elkaar linken.