Soms heb je in je carrière zo’n periode waarin je denkt, ben ik nu met het goede bezig? En puzzel je met vragen zoals:

  • Hoe zorg ik dat er gebeurt, wat IK wil? Hoe kan ik mijn invloed vergroten?
  • Kan ik mijn werk niet slimmer doen zodat ik niet zo veel energie verlies?
  • Hoe word ik zichtbaar, zodat ik gevraagd wordt voor de volgende carrièrestap?

Je bemerkt dat je eigenlijk meer tijd zou moeten steken in reflectie en persoonlijke ontwikkeling. Maar daar kom je gewoonweg niet aan toe. Je zit in de dagelijkse flow van je werk en de tijd vliegt voorbij.

Hoe zou het zijn als je in deze fase, samen met vrouwen in vergelijkbare posities, ondersteund wordt? Speciaal in deze fase van je carrière hebben we twee persoonlijk leiderschapsprogramma’s ontwikkeld:

 Een jaar lang werk je in een groep van 4 tot maximaal 6 vrouwen aan jouw persoonlijk leiderschap. Wat levert jou dit op? 

  • Je neemt zelf de regie in je werk.
  • Je onafhankelijkheid neemt toe en je creëert ruimte en vrijheid.
  • Je benut optimaal de mogelijkheden die jouw organisatie je biedt op het gebied van opleiding, ontwikkeling en salaris.
  • Je leert strategisch te denken en tactisch te handelen. Hier zal je de rest van je carrière baat bij hebben. 

In oktober 2017 start alweer de vijfde en zesde groep met dit programma. Lees de bijzondere ervaringen van vrouwen die jou voorgingen: topvrouw.nl/category/testimonials, De titels zijn al veelzeggend:

  • Hoogleraar: onmogelijke functie? Toch niet.
  • De grootste verandering is intern. Geen moment spijt dat ik op eigen kosten heb meegedaan.
  • Ik durf voor mezelf te kiezen, heb geloof in eigen kunnen.

Wil je nadere informatie, mail dan naar contact@topvrouw.nl. Dan krijg je van ons oprecht advies of dit programma past bij de vragen die jij hebt. En wil je gebruik maken van de aantrekkelijke vroegboekkorting, reageer dan vóór 15 juli a.s.*

Ik hoop je binnenkort te spreken.

Margreet van Rixtel

 

Oprichter Topvrouw.nl

Door dit programma heb ik mijn vleugels echt uitgeslagen

 

 

* Ook wil ik voor de volledigheid aangeven dat per 1 januari 2018 de prijzen van alle programma’s verhoogd zullen worden.