Storytelling, onze verhalen met jullie delen. Dit hebben we in september 2018, tijdens het jubileum van Topvrouw.nl, gedaan en dit delen we graag met jou. Je kan kijken en luisteren naar het verhaal van Karin Lombarts dat gaat over een heel bijzonder moment in haar leven.

Keerpunt 

Als je leven een wending neemt, moet je vaak ook gewoon wennen aan die beweging. Zo’n veranderend inzicht komt soms volledig onverwacht en brengt je een tijd uit balans. Maar als je luistert naar die beweging in jezelf en je merkt dat die bij je past, wijk dan niet en ga door. Dat is Karin overkomen toen ze een bijzondere ervaring in de Namibische woestijn beleefde. Onverklaarbaar, intens en life changing. Die ervaring bracht haar op een andere pad in haar leven. Ze heeft keuzes gemaakt op het gebied van opleiding en carrière, maar toch vooral de manier waarop ze in het leven wenst te staan. En daar heeft ze tot op de dag van vandaag geen spijt van. 

 

Keerpunt

Ga eens na:

  • Ken jij ook een keerpunt in jouw leven?
  • Is daardoor bij jou ook de richting van je leven veranderd?
  • Op welke manier?

Leuk als je jouw ervaring wilt delen met ons.  

Of voel je juist dat je stilstaat of in cirkeltjes draait? Wij merken dat onze programma’s vaak helpen om beweging in gang te zetten vanuit de kracht die jij in jezelf hebt.