Zomer, vakantie, genieten, opladen. Dat is wat jij wilt op dit moment. Rust in je hoofd.

Ik ook. Maar er is ook Nice, Turkije, schietpartijen in Amerika. Onrust in de omgeving. Ik bemerk dat ik daar last van heb. Ik voel me onmachtig daarbij. Het ligt ook zo buiten mij cirkel van invloed. 

Dat beseffend, voel ik dat ik echt toe ben aan rust, reflectie en opladen. Dat start bij mij bij met stellen van vragen aan mijzelf. Ik deel ze graag met jou. Mogelijk helpt het jou ook om te voelen waar het echt om te doen is in jouw leven:

  • Wat heb je de afgelopen periode gedaan waarbij je voelt dat dat goed is voor jezelf en voor de wereld om je heen? 
  • Wat geeft jou energie, waar word je blij van?
  • Wat zijn jouw ankerpunten? Wat heb je wel in jouw leven dat je rust geeft? 
  • Welke waarden staan bij jouw in je leven centraal? 

Stilstaan bij deze vragen helpt mij dus. Daarom deel ik ze graag met jou.

Dit als start van een warme en fijne zomer met vele genietmomenten. 

Warme groet, 

Margreet van Rixtel
Oprichter van Topvrouw