In een periode waarin ik mij urgent moest herbezinnen op mijn werkleven en de volgende stap in mijn loopbaan, bood het Topvrouw.nl programma mij een geweldige hart onder de riem. Door de boeiende uitwisseling en samenwerking met vrouwen met een uiteenlopende maar enorme professionele bagage, heeft het programma bijgedragen aan de ontwikkeling van mijn zelfvertrouwen, mijn relativeringsvermogen en  bovenal: mijn veerkracht! Door de bijeenkomsten, het werken met buddy’s en de telefonische intervisie en coaching, zorgde deze inspirerende werkwijze (waarbij ik overigens voortdurend zelf in-charge bleef)  voor het bepalen van mijn ambitie, de te volgen koers en te behalen successen. 

Na afloop had ik meerdere voorgenomen mijlpalen gerealiseerd en ben dichter bij het gedroomde doel dan ooit. Margreet maakt voor eens en voor altijd korte metten met ‘kan ik niet’: zij mobiliseert de eigen kracht in mensen, op een haalbare en resultaatgerichte manier. Zij bewaakt met professionaliteit en wijsheid de bandbreedte van je ambities. De uitkomst is een duurzame bouwsteen aan je eigen vermogen tot verantwoordelijk handelen. Zonder enige aarzeling raad ik je aan deze weg te kiezen, en jezelf versteld te doen staan van wat je in je hebt!

MT, management & advies in de zorg