Sinds lange tijd hebben we niet in zo’n grote staat verkeerd van vervreemding of niet-weten. Een periode die ook nog langer duurt dan veel mensen aanvankelijk verwachtten. Misschien heb jij persoonlijk wel zo’n ervaring van buiten controle zijn. Door een verandering in je leven, verlies, ziekte, scheiding, faillissement of een kind ver weg alleen op reis. Of juist door iets heel moois zoals een geboorte, een nieuwe liefde of een promotie. De individuele ervaring loopt met je op in deze collectieve tijd, waarin veel van onze ordening totaal op losse schroeven staat of luidruchtig rammelt.

Uitzoomen helpt
Door het oog van een drone naar je leven en de omgeving daaromheen kijken. Afstand nemen en je dan weer in het gedoe begeven. Uitzoomen op je persoonlijke onzekerheden, angsten en dilemma’s helpt ook. Een luisterend, en vooral aandachtig, oor is dan belangrijk als getuige van wat jou bezighoudt. Erkend en bemoedigd worden en dan weer in je dagelijkse leven stappen.

  • Erica, een leidinggevende die we een half uur telefonische gecoacht hebben, zei “versteld te staan” van het effect. Zij had een knoop in de maag met serieuze zorgen over haar team op afstand, maar het blijkt meer te gaan over weten wat te doen en daar moed voor nodig hebben om standvastig te durven blijven. Wat gebeurt er met jezelf als je leiderschap toont? Best spannend op afstand.
  • Of Tinka, die twijfelt of ze alsnog een studie zal oppakken en zo meer kansen maakt in een groot onderzoeksproject. Al pratende ontdekt ze dat haar perfectionisme en dadendrang haar ver gebracht hebben, maar dat ze zich door commentaar van anderen laat wegzetten als niet volwaardig. Aan wie wil ze iets bewijzen?

Inspirerend en effectief

 

In al deze grote en kleine vragen zijn wij als coaches van Topvrouw aan het werk, al jaren voor heel veel vrouwen die een persoonlijke verandering doormaken. Of voor vrouwen die wisten dat ze aan de vooravond van een ontwikkeling stonden. Dat is nu niet anders, en tegelijkertijd ervaren we dat er bij sommigen heftige dilemma’s spelen die wel degelijk voortkomen uit de huidige collectieve crisis. Soms zijn thema’s minder heftig, maar raken ze oude thema’s die juist opspelen omdat patronen naakt komen te liggen nu afleidingen minder voorhanden zijn.

We bieden als vanouds een denkbeeldige drone, waarmee we je strategisch of systemisch meenemen in een manier van kijken. We hebben een getraind, wijs en scherp gehoor, waarmee we coaching geven aan de telefoon, of een langer intensiever gesprek in een ontmoeting. Ook dat doen we al jaren, zowel face-to-face als online, als reisafstand of hectiek rond de vraag meespelen.

Heb jij nu behoefte aan een onafhankelijk, deskundig en inspirerend gesprek?

Stuur een mail of plan een gratis telefoongesprek in via deze link: Klik hier voor gratis kenninsmakings-/intakegesprek (kies voor de keuze persoonlijk informatiegesprek). We maken een match met de coach die het best bij je vraag past. Of kijk alvast naar onze coaches, onderaan op de webpagina. Misschien weet je al wie jou aanspreekt.

We gunnen je een effectief en inspirerend uitzoommoment.

Warme groet,

De coaches van Topvrouw,

Ardi Roelofs
Heleen Brinkman
Karin Lombarts
Margreet van Rixtel
Michelle Hendrikx
Nienke Plompen