Toen ik met het persoonlijk leiderschapsprogramma ‘De Top is ook voor jou!’ begon, had ik mijn doelen voor de langere termijn niet zo helder en vond ik mijn positie ook niet duidelijk.  Door de verschillende componenten van het jaarprogramma ben ik allereerst meer gaan nadenken over wat ik wil en kan. Hierdoor is het gemakkelijker voor mij geworden om mijzelf te profileren en doelen te stellen. De begeleiding van Margreet en Heleen waren hiervoor onmisbaar. Margreet kan in een oogopslag de werksituatie overzien en inschatten en daardoor zeer waardevolle adviezen geven. Door de oefeningen met Heleen worden vervolgens de moeilijke situaties geoefend waardoor je zoveel vertrouwen krijgt om deze acties ook daadwerkelijk te gaan uitvoeren in ‘real life’. Door deze oefeningen, de waardevolle adviezen en de steun die van Margreet en Heleen uitgaat, kijk ik met een zeer positieve blik terug op dit jaar waarin ik veel heb geleerd maar vooral ook heb toegepast. Ik wil dit programma dan ook van harte aan bevelen.

JH, UHD, UMC