Graag informeert Topvrouw je over de programma’s die in het najaar van 2017 starten. Mocht je twijfelen welk programma het beste bij jouw vraag aansluit, stuur dan een reply. In een telefoongesprek verdiepen we ons dan in jouw vraag en geven we een oprecht antwoord of één van de programma’s aansluit bij jouw vraag. Uiteraard is dit gesprek gratis en vrijblijvend.

Belangrijk:

  • In 2018 worden de prijzen van de programma’s verhoogd.
  • Tot 15 juli a.s. kun je gebruik maken van een aantrekkelijke vroegboekkorting!

Persoonlijk leiderschapsprogramma ‘De Top is ook voor jou!’

‘Het gaat er niet om dat je anders wordt en je waarden en normen aan de wilgen hangt om een volgende stap te zetten, maar dat je dicht bij jezelf blijft en toch steeds een stap vooruit zet in je ontwikkeling’.

Kies voor dit persoonlijk leiderschapsprogramma als jij een professional met ruime ervaring bent die een stap wil zetten in haar carrière of net een spannende stap heeft gezet: https://topvrouw.nl/programmas/persoonlijk-leiderschapsprogramma.


Persoonlijk leiderschapsprogramma ‘Op weg naar mijn wetenschappelijke Top!’

‘Ik heb de ambitie om hoogleraar te worden maar werd daarbij
gehinderd door mijn eigen twijfels’.
En nu:
‘Ik ben verbaasd over hoe goed het gaat en 
over de stroomversnelling
die het lijkt op te leveren‘.

Dit persoonlijk leiderschapprogramma is speciaal voor jou als je een wetenschapper bent die een versnelling wil maken in haar wetenschappelijke carrière: https://topvrouw.nl/programmas/pers-leiderschapsprogramma-wetenschappelijke-top 


Leren met Hoofd én Lichaam

‘Dankzij deze dagen met Heleen kan ik beter benoemen waar de sterke en zwakke punten in mijn presentatie en omgang met anderen zitten en kan ik daar ook concreet aan werken bij presentaties, vergaderingen en netwerkgelegenheden’.

Speciaal voor jou als je wel met je hoofd weet wat je zou willen veranderen, maar dat het gewoon niet lukt! https://topvrouw.nl/programmas/leren-hoofd-en-lichaam 


Female
TopTalent programma

‘Ik heb meer inzicht gekregen in mezelf en welke richting ik op wil met mijn carrière. 
Ik ben erg geholpen om knopen door te hakken in mijn carrièrekeuze’.

Speciaal voor jou als jonge vrouwelijke professional die keuzes wil maken vanuit persoonlijke drijfveren www.femaletoptalent.nl.

 

TopThemaProgramma

‘Door de boeiende uitwisseling en samenwerking met vrouwen met een uiteenlopende maar enorme professionele bagage, heeft het programma bijgedragen aan de ontwikkeling van mijn zelfvertrouwen, mijn relativeringsvermogen en bovenal: mijn veerkracht!’

Wil jij als senior professional (50+) de juiste keuzes maken voor het derde deel van je carrière, dan is dit programma, dat een jaar duurt, echt geschikt voor jou! https://topvrouw.nl/programmas/topthemaprogramma

Stuur een reply als je vragen hebt.

Hartelijke groet,

Margreet van Rixtel
Oprichter Topvrouw.nl

N.B.
Als je je vóór 15 juli a.s. aanmeldt voor nadere informatie, dan kom je in aanmerking voor de vroegboekkorting. Ook als je pas daarna besluit om mee te doen.